Sacelláry Kastély

A kastély épület Budapest XXII. kerületében, egy 2 hektáros, őspark évszázados fáinak ölelésében található. A Sacelláry kastély parkjában vagy aulájában lehetőség van különböző rendezvények megtartására. Többek közt kihelyezett polgári esküvő vagy egyházi szertartás lebonyolítására és az azt követő állófogadás vagy gálavacsora megrendezésére. A kastély közelében három egyházi felekezet temploma is megtalálható.

Tökéletes esküvő helyszín!


Első pillantásra egy mesebeli csipkerózsika kastéllyal találkozunk.

A szecessziós stílusú kastélyt az 1800-as évek végén építtette Sacelláry György, leánya, Irén részére. A finomeleganciájú műemléket húszezer négyzetméteres őspark övezi, melynek vadgesztenyefái a földbirtokosnő kedvencei voltak.

Irén 1885-ben feleségül ment Törley Józsefhez. Így a Sacelláry és a Törley ingatlan közvetlen egymás mellé került.

 

XIX. század végére elkészült romantikus stílusú kastély a századforduló egyik legszebb budapesti épülete. A kastélybelső impozáns faburkolattal, faragott korlátokkal, gipszstukkókkal és Róth Miksa gyönyörű ólomüveg ablakaival a magyar szecesszió kiemelkedő hazai emléke.

Az épület parkja és belső terei kiválóan alkalmasak esküvők, konferenciák és más reprezentatív rendezvények tartására.

Ha romantikus, elegáns, különleges helyszínt keres, úgy gondolom megtalálta.


Az egykoron a Sacelláry család birtokában álló, szecessziós stílusú épületben a nyugalom, béke, és a harmónia megteremtésére törekszünk mindannyian.

A kastély kiváló lehetőséget kínál romantikus lelkű, a vidék nyugalmát, letűnt idők hangulatát kereső vendégei számára!


www.sacellarykastely.hu »

Kikkel fog együtt dolgozni?

Kérjen ajánlatot tőlünk »