Ötletek esküvői vacsorára vonatkozóan

Az esküvői vacsora lebonyolítását tekintve számos lehetőség mutatkozik. Az alábbiakban egy rövid leírást készítettünk a legnépszerűbb variációkról. Természetesen mindig a Ti elképzelésetek az első...

1. hagyományos: három vagy négy fogás kerül felszolgálásra. Az ételeket 4 személyes tálakban tálaljuk, így mindenki talál kedvére valót. Elsősorban családias hangulatú esküvőkre javasoljuk.

2. klasszikus tányér szervízes vacsora: szintén három, négy akár öt-hat fogás kerül felszolgálásra, a lényegi eltérés a hagyományostól, hogy az ételek tányérokon kerülnek tálalásra és felszolgálásra. Jellegéből adódóan elegánsabb vacsora forma.

3. ültetett büfévacsora: az egyik legkedveltebb forma, hiszen ötvözete a klasszikus és hagyományos vacsorának. Lényegét tekintve, az előételeket és a leveseket a vendégek felszolgálva kapják meg, míg a főételeket és desszerteket már a büféasztal gazdag kínálatából tudják kiválasztani.

4. klasszikus büfévacsora: ebben az esetben mind az előétel, mind a leves is a büféasztalról kerül kínálásra.

Kiegészítő: ültetett vacsorák esetében, nagyon kedvelt az úgynevezett desszert büfé kialakítása, így a vacsora egy kicsit lazább és a vendégeknek is van idejük "kipihenni" a vacsora fáradalmait.

Kacsamell szeletek Pillanat a desszertbüféről hideg előétel tányér

« Vissza az előző oldalra